Анализи

Ремдесивир – Лек кој што предизвика паника кај граѓаните ! Официјална германска анализа за неговата примена

Германскиот министер за здравство ја бранел својата одлука за набавка на дополнителни залихи на антивирусниот лек ремдесивир за третман на...

Read more

Најпрофитабилен бизнис во светот: Три компании заработија огромни профити од продажба на тестови за ковид-19. Се работи за тешки милијарди!

Вакцините и лековите добиваат се поголемо значење во таа “научната трка“ за борба против ковид-19. Но, компаниите, исто така, работеа...

Read more
Page 1 of 26 1 2 26
  • Trending
  • Comments
  • Latest

Recent News