Македонија

Слави Трифонов до Северно Македонците: Зошто земате бугарски пасоши ако сме ние Бугари-Цигани и Татари!? Или сте Бугари или нема влез во ЕУ!

Ќе останете надвор од ЕУ ако не признаете дека сте Бугари, напиша бугарскиот шоумен и во моментот најпопуларниот бугарски политичар,...

Read more
Page 1 of 70 1 2 70
  • Trending
  • Comments
  • Latest

Recent News