Руски пулмолог се колне во неговата диплома : СИГУРЕН СУМ. Маските нема да го спречат коронавирусот, нè лекуваат сосема погрешно!

Рускиот доктор Равил Валијев, раководител на одделението за пулмологија на една болница во Казањ, познат е по своите контроверзни ставови....

Read more

Ја мразел австриската престолнина, a живеел од државна помош и станот му го плаќал градот Виена

Кујтим Фејзулаи, виенскиот терорист со северномакедонски корени, живеел на сметка на државата, во стан платен од градот Виена, пишува „Кронен...

Read more

Познат грчки инфектолог објасни зошто основните училишта треба да работат, а средните да се затворат

Познатиот грчки инфектолог и претставник на Кризниот штаб, д-р. Сотирис Циодрас на денешната седница на која е најавено потполно затворање...

Read more
Page 1 of 108 1 2 108
  • Trending
  • Comments
  • Latest

Recent News