Tag: Америка

Објавен планот на Америка за вакцина против короната: Трамп ги чека првите вакцини пред изборите во ноември!? Ќе бидат бесплатни!

Американската влада денес објави дека ќе започне со дистрибуција на вакцината ковид-19 во рок од еден ден од добивањето на ...

Read more

Вашингтон заплени повеќе од милион барели нафта на Исламскиот револуционерен корпус!

Соединетите држави заплениле товар од четвори танкери кои превезувале иранска нафта во Венецуела во име на Исламскиот револуционерен гардиски корпус ...

Read more
Page 1 of 3 1 2 3
  • Trending
  • Comments
  • Latest

Recent News