Tag: Белград

Поранешниот амбасадор на САД во Македонија, Филип Рикер вклучен во преговорите меѓу Србија и Косово!

Човекот на Трамп задолжен за Балканот порача: Нормализацијата на односите меѓу Белград и Приштина останува приоритет за Соединетите држави. „Драго ...

Read more
Page 1 of 2 1 2
  • Trending
  • Comments
  • Latest

Recent News