Erdogan

Ердоган продолжува да прави тензии и да се кара со сите! Нова силна провокација од “Султанот”!

Турција издаде ново меѓународно предупредување за сеизмички истражувања во источниот Медитеран од 18-ти август до 15-ти септември во услови ....