Tag: Ердоган

Ердоган ја испрати Турската Морнарица во Источен Медитеран. Мицотaкис прогласи целосна државна мобилизација!

Грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис го свика Национален совет за безбедност, во кој учествуваат министрите за надворешни работи и за одбрана. ...

Read more
Page 1 of 2 1 2
  • Trending
  • Comments
  • Latest

Recent News