Србија

Меркел не прифаќа поделба на Косово, бидејќи тоа ќе значи создавање на Голема Албанија и Голема Србија!?

На последниот состанок меѓу претседателот на Србија, Александар Вучиќ и косовскиот премиер, Авдулах Хоти, албанскиот претставник во еден .... 

Новиот американски амбасадор во Берлин: Убивавме Срби за да направиме мафијашка држава на Косово!?

Новоназначениот американски амбасадор во Германија, Даглас Мек Грегор, ги шокираше западните медиуми тврдејќи дека Соединетите држави ....