Велика Британија

СТАВ НА БРИТАНСКАТА ВЛАДА: Бројот на умрени од корона мора да се корегира бидејќи бројките се преувеличени!

Британската влада соопшти дека привремено го суспендира дневното известување за бројот на смртни случаи од коронавирус, откако одлучи ....