Tag: Во Центар

ВО ЦЕНТАР: Стефан Влахов Мицов – Албанците се под 14 отсто но Македонија ќе се федерализира!?

Историчарот Стефан Влахов Мицов проценува дека американскиот Претседател Доналд Трамп ќе ги изгуби изборите и дека целата состојба наликува како ...

Read more

Во Центар со Васко Ефтов: Интервју со Страшо Ангеловски: Македонија изгуби на изборите!

Страшо Ангеловски, Претседателот на МААК Конзервативна партија смета дека на овие избори изгуби Македонија. Инаку, Ангеловски беше дел од коалицијата ...

Read more
Page 1 of 4 1 2 4
  • Trending
  • Comments
  • Latest

Recent News